Isnin, 22 Jun 2009

tensionnn

adehh tension nyer aku mlm ni..satu form urgent ilang..dah la nak kena submit rabu ni..dah la xder fotocopy..aku xtau la samada ilang kat akau atau member aku tak kasi kat aku..tensen gile dah ni..dah selerak bilik aku keje kan sbb nak cari benda tu.takkan aku nak selerakn umah plak.adehhh mata dah rabak ni..ahhh aku kna cool kan diri aku..sok aku nak g shopping sket hehehe:)..tapi pala tgah serabut ni....aper nak buat ni hah...ahah tdo lagi baek...tapi dah try tdo..pasal test aku dah setel..ermmm nak sambung carik form tu balik la...kalo x naya aku..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan